Kursen är inte tillgänglig för tillfället

Lär dig Gutenberg - editorn i WordPress

Bli ett proffs på editering och spara massor av tid

 Gutenberg är namnet på blockeditorn i WordPress..
Lär dig Gutenberg och bygg egna layouter med rader och kolumner. 

Kursinnehåll

Jag har närmat mig Gutenberg med stor tvekan. Det har känts jobbigt med alla plus och markeringar som hoppar runt. Men då kom Karin H Olssons kurs om Gutenberg till min räddning. Hon tar mig bestämt i handen och visar mig steg för steg hur Gutenberg är upplagt. Hur jag ska göra för att förstå hur jag skapar kolumner, nya stycken, bilder, länkar, knappar, bakgrund och det jag behöver för att knåpa ihop en sida. Hon talar tydligt och långsamt så jag ser och förstår vad hon gör. Jag kan lätt följa efter och göra likadant. Plötsligt har jag gjort ett utkast till en sida där jag förut inte alls förstod hur jag skulle göra. Jag har roligt, det känns tryggt. Jag rekommenderar verkligen Karins kurs
Inga Bergquist

Karina Svensson

Kliva av ekorrhjulet

Om du funderar på att lära dig Gutenberg så kan jag verkligen rekommendera den här kursen. Karin är en fantastisk lärare som guidar mig lugnt och pedagogiskt genom alla delar.
Karina Svensson

Recensioner

5

Bäst betyg
  • 5 100%
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
AnnKatrin Noreliusson Noreliusson

Så bra att denna kurs finns

Jag är kass på många tekniska saker inom webb och då är det en gåva att Lärorikt finns! Tack för att jag på ett enkelt sätt kan lära mig Gutenberg.

2 years ago

Pris